Over ons

Drs. Hofnar en de nuchtere Fries

Juri en Arno hebben een gezamenlijke liefde voor de hofnar. Juri heeft de Erasmusprijs 2021 gewonnen met zijn studie hiernaar en Arno gebruikt als wakkermaker zijn humor en nuchterheid om individuen en teams in beweging te krijgen.

Tijdens de eerste kennismaking ontstond het idee voor dit programma. Het reflectieve vermogen van teams en organisaties vergroten door zowel de wetenschap als humor te gebruiken tijdens het programma.

Juri woont in de Randstad waar het tempo hoog is (net als de gebouwen en salarissen) en Arno woont in Friesland waar de wereld traag, nuchter en duidelijk is. De combinatie van drs. Hofnar en de nuchtere Fries maakt dit programma tot een mooie spiegel voor uw team.

Over Juri en Arno

Arno Broere (1969) is provocatief executive coach, wakkermaker en voormalig manager (drs. Bedrijfseconomie). Diepgang, luchtigheid en kennis van zaken maken Arno tot een goede gesprekspartner en kritisch beschouwer. Met eigen kwetsbaarheid als wapen gaat hij de positieve confrontatie aan en komt daarmee snel tot de kern. Daarbij weet hij het samenspel tussen systeem en menselijk gedrag goed te gebruiken.

Juri Hoedemakers (1987) is expert op het gebied van (zelf)reflectie en heeft aan de Erasmus Universiteit een prijswinnend reflectiemodel ontwikkeld. Hij Heeft als eerste een gedetailleerde en uitgewerkte wetenschappelijke verbinding gelegd tussen het hedendaagse management en de hofnar van vroeger. Als verbinder, coach en inspirator heeft hij een fascinatie voor de driehoek: leidinggevenden – burn-outs/werkgeluk – (zelf)reflectie. Hij laat ondernemers en leidinggevenden op een humoristische manier leren van hun eigen gedrag zodat zij het werkplezier van henzelf en hun medewerkers kunnen verhogen.