Reflectie op het water

Water nodigt uit tot vertragen en kan een spiegel zijn. Het geeft rust en ook dynamiek. De reflectieve spiegel van de wetenschap kan duidelijkheid scheppen en de waarachtige spiegel van het water maakt dat soms diffuus. Het is taak als team mee te bewegen en in balans te blijven.

We zorgen dat uw team uit zijn gebruikelijke patroon wordt gehaald. We creëren een veilige en uitdagende omgeving waarbij zowel het team als de individuen aandacht krijgen.

Vroeg in de ochtend vertrekt u (uit de Randstad) met de bus om vervolgens in gepast tempo richting Friesland te koersen. U ontbijt onderweg en Juri neemt u mee in zijn wetenschappelijk onderzoek naar het verbeteren van reflectief vermogen.

Rond 9 uur komt u aan en wordt u ontvangen door Arno. We drinken op ons gemak een kop koffie en gaan vervolgens aan boord van een zeilschip. We voeren gesprekken met luchtigheid en diepgang, leren elkaar beter kennen en gebruiken de wetenschap met humor.

We stappen af en toe van boord voor lunch of een spel en sessie. Dit kan plaatsvinden onder dak, maar ook op een eiland op de Friese wateren.

Het programma eindigt einde van de middag met een maaltijd of indien mogelijk barbecue op een eiland.

Rond zeven uur vertrekt u weer met de bus huiswaarts en verzorgt Juri een afronding op basis van zijn onderzoek en het reflectieve vermogen van u met uw collega’s.

U gaat gegarandeerd naar huis met waardevolle inzichten en een grote lach op uw gezicht.

Kijk hier naar een impressie.